Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

I. VÁLASZTHATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDJAINK:

 • Házhoz szállítás és csomagpontra szállítás GLS futárszolgálattal 
 •   0-2,9999     kg-ig      1790 Ft
 •   3-4,9999     kg-ig      1990 Ft
 •   5-9,9999     kg-ig      2390 Ft
 • 10-14,9999     kg-ig      2790 Ft
 • 15-19,9999     kg-ig      2990 Ft
 • 20-24,9999   kg-ig      3490 Ft
 • 25 kg felett                    3990 Ft

 

 • Foxpost csomagautomata  - díja:  1100 Ft -15 000 Ft kosárértékig választható, átmenetileg szünetel

 

II. VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK:

 • Utánvét (egyes szállítási módok esetén átmenetileg nem elérhető) - díja: 600 Ft 
 • Banki átutalás (előre) - díjmentes! - a következő adatokkal: Kedvezményezett neve: Katella Kft., Bankszámlaszám: CIB bank10700275-43158405-51100005, közlemény rovat: Rendelési azonosító
 • Online bankkártyás fizetés (CIB Bank rendszerén keresztül) - díjmentes

 

Webáruházunkban a minimális rendelési összeg 3000 Ft.
 

 


 

AMIT SZÁLLÍTÁSI MÓDJAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES:

 

1. Csomag átvétele Foxpost csomagautomatában - átmenetileg szünetel

Ön kérheti megrendelését Foxpost csomagautomatába, amelyek az ország nagyobb városaiban megtalálhatóak.

A csomag automaták forgalmas bevásárlóközpontokban, védett, őrzött, zárt, biztonságos helyen, hosszú átvételi nyitva tartással üzemelnek. Nem kell alkalmazkodni a futárhoz, megrendelt csomagját az Önnek tetsző időpontban veheti át, igazítva akár a napi bevásárlásához.

Hogyan tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott csomagautomatába, a  FOXPOST rendszere SMS üzenetben egy  kódot küld a csomag átvételéhez, az ajtó nyitásához. Ezzel a nyitókóddal tudja kivenni csomagját. Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor az automatánál bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. A csomagautomata 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem  rendelt  csomagautomatába, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.foxpost.hu/

 

2. Csomag átvétele Pick-Pack csomagátvételi ponton- átmenetileg szünetel

Ön kérheti megrendelését Pick Pack csomagátvételi pontra, amelynek már széles hálózata alakult ki, és folyamatosan bővül. Ez egy nagyon rugalmas átvételi lehetőség, Ön dönt az átvétel idejéről, legyen az munkába menet-jövet, igazítva tankoláshoz, hétvégén akár összekapcsolva bevásárlással, kikapcsolódással. Nem kell munkahelyre kérni kíváncsiskodó kollégák  kereszttűzébe.

Pick Pack pontok találhatók minden MOL, OMV, AVANTI, AVIA töltőállomáson, forgalmas közlekedési csomópontokban lévő REALY és frekventált üzletsorokon lévő INMEDIO hirlapüzletekben, jól ismert ruházati üzletláncban, a PLAYERSROOM-ban, és az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszer láncában, a COOP-ban, valamint a SportFactory, Sportmax, 220Volt, Rextra és Egészség Plusz üzletekben.

Hogyan tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott Pick Pack átvételi pontra, a Pick Pack rendszere email-ben értesítést küld.Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. Az átvételi pont 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem rendelt  Pick Pack pontra, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.pickpackpont.hu/

 

3. Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Ön kérheti megrendelését házhoz szállítással vagy munkahelyére, ami a legkényelmesebb megoldás. Rendeléskor adjon meg minden olyan információt, ami a sikeres kiszállítást elősegíti (pl.  munkahelyi cég neve, emelet, épület,  részleg, HRSZ, stb.).

GLS Futárszolgálatról itt tud tájékozódni: https://gls-group.eu/HU/hu/home
 

 AMIT FIZETÉSI MÓDJAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES:

1. Utánvét
A rendelés végösszegét a futárnak készpénzben fizetheti.
 

2. Banki átutalás (előre utalás)
Rendelését kifizetheti banki átutalás útján. Az utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Katella Kft.
Számlaszám: CIB  bank 10700275-43158405-51100005

3. Online bankkártyás fizetés a CIB Bank rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetés webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás lehetőséggel, ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a  webáruház oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információt adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott 256 bites TLS titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejezésével a vásárló visszatér a webáruház oldalára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg.

Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetésnél egy virtuális POS terminál helyettesíti az üzletekben használatos fizikai kártyaleolvasó terminált. A virtuális POS biztonsági protokoll alkalmazásával kapcsolatot teremt a kereskedő webáruház - vásárló - bank között.

https://www.cib.hu/

 

 

 

Keresés