Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Menü

Szállítás és fizetés

Weboldalunkon a minimális rendelési összeg: 4000 Ft

Az árak Br-ban értendők.
 

I. VÁLASZTHATÓ SZÁLLÍTÁSI MÓDJAINK:

1. 1 GLS futárszolgálattal Házhoz szállítás 

  0-2,9999     kg-ig          2280 Ft
  3-4,9999     kg-ig          2650 Ft
  5-9,9999     kg-ig          3480 Ft
  10-14,9999     kg-ig      3700 Ft
  15-19,9999     kg-ig      3950 Ft
  20-24,9999     kg-ig      4680 Ft
  25 kg felett                    5100 Ft

1. 2 GLS futárszolgálattal  csomagpontra  szállítás

  0-2,9999     kg-ig          1950 Ft
  3-4,9999     kg-ig          2450 Ft
  5-9,9999     kg-ig          3280 Ft
  10-14,9999     kg-ig      3500 Ft
  15-19,9999     kg-ig      3750 Ft
  20-24,9999     kg-ig      4480 Ft
  25 kg felett                    4900Ft

 1. 3 GLS futárszolgálattal Csomagautomatába  szállítás

7 000 Ft kosárértékig választható, szállítási díj 1950 Ft

2. Foxpost csomagautomatába szállítás

7 000 Ft kosárértékig választható, szállítási díj 1350 Ft 


3.1 MPL futárszolgálattal MPL postapontra  szállítás

  Szállítási díj 990 ft          20kg-ig választható

3.2 MPL futárszolgálattal MPL postán maradó  szállítás

  Szállítási díj   990 ft            20kg-ig választható

 

 

II. VÁLASZTHATÓ FIZETÉSI MÓDOK:

Utánvét (egyes szállítási módok esetén  nem elérhető) - díja: 700 Ft 

Futárnál készpénzzel fizethető, bankkártyával nem.

Banki átutalás (előre) - díjmentes! - a következő adatokkal: Kedvezményezett neve: Katella Kft., Bankszámlaszám: CIB bank10700275-43158405-51100005, közlemény rovat: Rendelési azonosító

Online bankkártyás fizetés (CIB Bank rendszerén keresztül) - díjmentes
 


 

AMIT SZÁLLÍTÁSI MÓDJAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES:

1. Csomag átvétele Foxpost csomagautomatában 

Ön kérheti megrendelését Foxpost csomagautomatába, amelyek az ország nagyobb városaiban megtalálhatóak.

A csomag automaták forgalmas bevásárlóközpontokban, közlekedési csomópontok helyezkednek el. Nem kell alkalmazkodni a futárhoz, megrendelt csomagját az Önnek tetsző időpontban veheti át, igazítva akár a napi bevásárlásához.

Hogyan tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott csomagautomatába, a  FOXPOST rendszere SMS/email üzenetben egy  kódot küld a csomag átvételéhez, az ajtó nyitásához. Ezzel a nyitókóddal tudja kivenni csomagját.   Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. A csomagautomata 3  napig őrzi a csomagot, ami változhat, az őrzési időt az átvételi sms/emailben mindig megjelölik. Foxpost csomagautomatába a kiszállítási időt befolyásolja az automata telítettsége. ezért az oda rendelt csomagokat hosszabb szállítási idővel kell számolni. A kiszállítás a feladástól számítva 2-3 munkanap is lehet. A Foxpost futárszolgálat email értesítést küld a csomag útjáról mindaddig míg a cél automatába elhelyezi.A Foxpost futárszolgálat a cél automata telítettsége esetén átirányithatja a csomagot egy közeli csomagautomatába, erről értesítést küld.

Foxpost csomagautomatába a rendelés várható feladása a termék adatlapján megjelenítve.

Foxpost  csomagautomatába szállítás technikai okok miatt átmenetileg szünetelhet.

Ha még nem  rendelt  csomagautomatába, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.foxpost.hu/


2.1. Csomag átvétele GLS futárszolgálattal házhoz szállítással

Ön kérheti megrendelését házhoz szállítással vagy munkahelyére, ami a legkényelmesebb megoldás. Rendeléskor adjon meg minden olyan információt, ami a sikeres kiszállítást elősegíti (pl.  munkahelyi cég neve, emelet, épület,  részleg, HRSZ, stb.).

GLS futárszolgálat a csomagfelvételt követő munkanapon garantáltan kiszállítja  az Ön által megadott házhoz szállítási címre.

Kiszállítás reggelén SMS  értesítést küld a kiszállítás 1-3 órás intervallumáról, a futár telefonszámáról és a csomag számáról.

2.2. Csomag átvétele GLS futárszolgálattal csomagponton

Ön kérheti csomagját  GLS  csomagpontra, amiből egyre több van országszerte.Csomag átvétele a csomagpontok nyitva  tartási  idejében. Csomagpont választáskor a csomagpontoknál megjelenő adatokat a GLS  futárszolgálat adatbázisa szolgáltatja. Amint a csomag megérkezik az átvevő csomagpontra a GLS  futárszolgálat SMS/email értesítést küld az átvételről. A csomagpont általában 3 napig őrzi a csomagot az átvételi értesítőben megjelöl az őrzés idejét.

A GLS  futárszolgálat csomagfelvételt követő munkanapon a csomagpontra  garantáltan kiszállítja a csomagot.

2.3. Csomag kiszállítása GLS futárszolgálattal csomagautomatába

Ön kérheti csomagját GLS  csomagautomatába, amiből egyre több van országszerte. A csomagautomaták befogadó képessége korlátozott, kis csomagok átvételére alkalmas. Amint a csomagautomatában elhelyezték a csomagot a GLS  futárszolgálat SMS/email értesítést küld az átvételről és az őrzési időről. 

A GLS   futárszolgálat  a felvételt követő munkanapon kiszállítja a cél automatába a csomagokat. Amennyiben az cél automata telített a kiszállítási idő  megnövekedhet, ezt a szállítási opció megválasztásakor érdemes figyelembe venni.

GLS futárszolgálattal csomagfeladási nap a termék adatlapján jelölve.

GLS Futárszolgálatról itt tud tájékozódni: https://gls-group.eu/HU/hu/home

GLS futárszolgálattal  szállítás technikai okok miatt átmenetileg szünetelhet.

3. Csomag átvétele az MPL futárszolgálattal a Magyar Postával

A 335/2012. (XII.4) Kormány rendelet (Postai kormánylendelet) módosítása alapján, a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára  előírja  hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez  honlapjukon választási lehetőségként  tüntessék fel a  a Magyar Posta Zrt által nyújtott kézbesítési szolgáltatást is.

Az MPL futárszolgálat ez időtől magas terhelésnek lesz kitéve ami megnövelheti a csomag kiszállítási időt. a Postapontok befogadóképessége limitált, a kiszállítási idő növekedhet.

MPL futárszolgálattal rendelt csomagok  feladása a termék adatlapján jelölt várható feladási naphoz +2  munkanapot  kell  hozzászámítani, mivel az MPL  futárszolgálatnak a feladási szándékot a feladást megelőző  24 órával megelőzően  kell jelezni. Majd a felvételt  követően leterheltségétől függően meghatározott kézbesítési idő szerint szállítja ki a csomagpontokra posta pontokra a csomagokat.  A feladott postacsomag küldemények legalább 85%-át a feladást követő második munkanap, legalább 95%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesíti vagy megkisérli azok kézbesítését. 

Az  csomagok átvétele személyazonosító okmánnyal lehetséges.

Az MPL futárszolgálattal  szállított csomagokhoz  banki előreutalás, online bankkártyás fizetési opció vehető igénybe.

3.1 Postaponton átvehető csomagok

A címzett a PostaPontra  kért csomag átvételéről az MPL-től mobiltelefonra / e-mail címre kap üzenetet, ami a kiszállítástól számítva 5 munkanapig átvehető, a PostaPontok nyitvatartási  idejében.

3.2 Postán maradó csomagok átvétele

A címzett a Postára, postán maradóra  kért csomag átvételéről az MPL-től mobiltelefonra / e-mail címre kap üzenetet, ami a kiszállítástól számítva 5 munkanapig átvehető, a Posták nyitvatartási  idejében.

MPL futárszolgálattal a  szállítás technikai okok miatt átmenetileg szünetelhet.

AMIT FIZETÉSI MÓDJAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES:


AMIT FIZETÉSI MÓDJAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES:

1. Utánvét
A rendelés végösszegét a futárnak készpénzben fizetheti, bankkártyával nem.
 

2. Banki átutalás (előre utalás)
Rendelését kifizetheti banki átutalás útján. Az utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Katella Kft.
Számlaszám: CIB  bank 10700275-43158405-51100005

3. Online bankkártyás fizetés a CIB Bank rendszerén keresztül

Bankkártyás fizetés webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás lehetőséggel, ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a  webáruház oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információt adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott 256 bites TLS titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejezésével a vásárló visszatér a webáruház oldalára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg.

Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetésnél egy virtuális POS terminál helyettesíti az üzletekben használatos fizikai kártyaleolvasó terminált. A virtuális POS biztonsági protokoll alkalmazásával kapcsolatot teremt a kereskedő webáruház - vásárló - bank között.

https://www.cib.hu/

Keresés